Електронно заключване на асансьор с чип
(доставка и монтаж-200 лева)

Електронни ключове „ЧИП” – това са широко известните чипове, които все още се продават от някои търговци по 4-5 лв. Нашата цена е:
0,60 лв. /бр. – при почъчка на 100 броя в комплект

Внимание:

ВЪВ ВСЯКО КЛЮЧАРСКО АТЕЛИЕ ВИЕ МОЖЕТЕ ДА СИ ПОРЪЧАТЕ КОПИЕ С КОЕТО СМИСЪЛА ОТ КОНТРОЛА НА АСАНСЬОРА ЗА НЕПЛАЩАЩИ ОБИТАТЕЛИ СТАВА НУЛЕВ!!!

РЕШЕНИЕТО Е iButton

Не може да се копира ! Само притежателя на Мастер Чипа има тези права!

Ibuton
Електронни ключове iButton
  • 10 лв./бр. – при поръчка от 1 до 10 броя
  • 6 лв./бр. – при поръчки над 10 броя.

Едни от най-скъпите съоръжения в една сграда са асансьорите. Поддръжката им също не е никак евтина . За да се контролира достъпа и съответно да се намалят разходите се ползва електронно заключване. Обикновено то е свързано с електронната брава на входната врата, като се ползват същите електронни ключове с чип. Системата позволява асансьора да се контролира посредством програмиране на достъпа на точно определени хора, като техните ключове се въвеждат в системата. Така не всички хора, които имат ключове за входната врата, ще могат да ги ползват и за асансьора.

Системата за електронно заключване на асансьор може да работи с до 1000 електронни ключа с чип. Паметта на системата може да запише до 4064 бр. събития. Записването става според хронологията на действията. В комплекта за монтаж на системата се съдържа електронна централа, електронен четец и мастър чип. Електронните ключове с чип, които ще ползват хората, имащи право на достъп не са включени в цената. Те се поръчват според индивидуално необходимата бройка.

Нашите електронни системи за електронно заключване на асансьори са практични и устойчиви на вандалски прояви. С монтирането им се слага край на неоторизираното ползване на асансьорите. Системата е интелигентна и блокира всички опити за повикване на асансьора от хора, които нямат право на достъп. Въпреки разликите, които имат предлаганите на пазара електронни ключалки, принципът на работата им е еднакъв. Потребителят може да извика и ползва асансьора, като доближи въведен в системата електронен ключ с чип. След това асансьорът може да се ползва за определен период от време, след което отново се заключва.

Електромагнитната система е защитена от всякакви опити за вандалстване - електрошокови палки, удари и др. Електронната ключалка е включена към независим енергиен източник и преминава на аварийно захранване в случай на спиране на тока. Системата подава алармени сигнали при повреди и записва всички събития в собствена, енергийно независима памет. Програмирането е лесно с помощта на мастър чип, осъществява се и връзка с компютър. Гъвкаво командване, бърза и лесна промяна на ключовете, имащи достъп до системата.

Електронна система за заключване на асансьор с чип – (монтаж – 83 лв. доставка – 117 лв.)

  • Електронна ключалка, съвместима с ключовете с чип от входната врата на сградата.
  • Система за електронно заключване тип контактен, модел ВК2191. Работи с до 1000 потребителски ключове с чип тип iButton и електронен четец, устойчив на вандализъм – 75 лв.;
  • Бутон за отключване отвътре – 5 лв. ; зумер – 5лв.; мастер ключ;
  • Захранване - 22 лв. ;
  • Реле 12 v-10 лв.
  • Гаранционен срок - важи при ФАБРИЧНИ дефекти – 24 месеца от датата на продажба.