Входни врати за блокове и кооперации

Достъпът до сградите в днешно време се налага да бъде контролиран, заради зачестилите набези на крадци и вандали. Най-добрият материал за изработка на входни врати, който е траен, устойчив и отговаря на всички условия за безопасност е металът. Вратите се изработват със специална изолация, според желанието на клиентите. Те могат да бъдат топло и звуко изолирани, ако се налага. Вратите се оцветяват с прахово боядисване, което осигурява траен цвят, който не се поврежда дори при опит за надраскване. Това спестява средства и труд за поддръжка на вратите.

Входни врати за блокове и апартаменти могат да се изработят и от дърво, PVC и алуминии. Те не са толкова здрави като металните, но при желание на собствениците, могат да бъдат подсилени. Спецификата на материала изисква грижливо отношение, което не може да се очаква от всички живеещи в кооперацията, а още по-малко от случайно преминаващите.

Металните врати не създават проблеми - те не се чупят, не се повреждат и не се деформират или измятат. В случай, че са снабдени с противовзломен обков, те са надеждна преграда пред краци и хулигани. В случай на замърсяване, всички модели метални входни врати се почистват лесно, даже и ако са изрисувани с графити от младежите в квартала.

Ние предлагаме метални входни врати, с дебелина на металните листове 1.5 мм. Устойчив стъклопакет, монтиране на метална решетка по желание на клиентите. Перфектният вариант за максимална сигурност на контрола на достъпа е монтажа на електромагнитна брава със сила на затваряне 300 кг. Плавно затваряне чрез специално устройство.

Електронните брави имат съвместимост с различни типове домофонни системи.

Демонтаж на старата входна врата без гаранция за запазване на целостта и. Боядисване и грундиране в цвят, указан от клиента при заявката.ЦЕНИ

Стойност на входната врата 170 лв. на кв. м.

В цената е включено:
  • Демонтаж на наличната стара входна врата и подготовка за монтаж на новата;
  • Доставка на входната врата на указания адрес. Монтаж;
  • Нашите входни дограми се изработват от метал (ламарина с дебелина 1,5 мм., междинно оребряване. пълнеж - изолираща минерална вата) и стъклопакет по избор на клиента;
  • Грундиране и боядисване по желание на клиента, цени от 150-200 лв. според размера на вратата.
  • Автомат за автоматично плавно затваряне – 90 лв.
  • Изработка на пощенски кутии – изработват се като блок, оцветяване чрез прахово боядисване. Цена за 1брой – 25-35 лв.
  • НОВО! – Електромагнитна система с чип за електронно заключване – 335 лв. с монтажа.
  • Метална входна дограма, подсигурена с антивандална защита – електронен четец със светодиод. Висока надеждност и практичност на цялата система.