Непрекъснато видеонаблюдение

Видеонаблюдението става все по актуално в последните години. Факт е, че на места, където се знае, че има видеонаблюдение, престъпността рязко намалява. Както се казва в старата българска поговорка: “Страх лозе пази”. Това е причина все повече сгради да се оборудват със системи за видеонаблюдение. Хубавото на видеокамерите е, че веднъж монтирани, те записват 24 часа в денонощието всичко, което се случва във входа и около него. Така се предпазват и паркираните на паркинга пред блока автомобили.

След монтирането на техниката, веднага се забелязва спад във вандалските прояви във входа. Това се случва, защото в повечето случаи вандалите са хора, живеещи в същата сграда, но поради липса на доказателства, са оставали анонимни. След монтажа на камерите за видеонаблюдение, вандалските прояви секват, а входа, стълбището и пространството пред сградата стават значително по-чисти и спокойни.

Монтирането на камери за денонощно видеонаблюдение доказва своите ползи веднага. Още в първите дни след пускането на новата придобивка в действие, промяната става видима за всички. Затова въпроса за покупка и монтаж на подобни системи се представя за решаване пред общите събрания на все повече сгради с обща етажна собственост. Разходите за покупка и монтаж на техниката са напълно оправдани, а инвестицията служи дълго време и ползите се усещат незабавно след монтажа.

Ние Ви предлагаме:

Проектиране, доставка и монтаж на система за видеонаблюдение. Записите от камерите могат да се проследяват чрез интернет. Запис на картина и звук, проследяване на записите по дата и час, съхраняване на данните на независим сървър в интернет. Инфрачервени камери, записващи реална картина денем и нощем. Различните ценови пакети за видеонаблюдение съдържат различни екстри, като функция против влага или антивандална защита. Директно свързване с монитор по желание на клиента. Резервен запис на събитията на различни носители.

Гаранция 3 години.

Цена:

  • Четири броя инфрачервени камери за денонощно снимане и 1 бр. DVR - общо 450 лв.
  • Твърд диск 500 GB SATA - 175 лв.
  • Проект, монтаж и програмиране на системата за видеонаблюдение - 220 лв. .